Door de Coronacrisis is dit jaar alles anders, bijna geen activiteiten, bijna geen inkomsten voor onze bar maar wel heel erg veel belangstelling voor tuinieren en voor het kopen van plantjes en meststoffen.

Diverse vrijwilligerswerkzaamheden gaan nog wel door maar alleen in heel kleine groepjes, in het park, de schoonmaak, de kwekerij, de plantjeswinkel en de Romeinse tuin. De wachtlijst voor een tuin is in 45 jaar nog nooit zo lang geweest. Aanmelden voor een tuin in 2022 kan via onze website www.btv-elderveld.nl  

Romeinse tuin in “Ridders van Gelre”

Op 31 augustus hebben we rond onze Romeinse tuin een prachtige Romeinse markt ingericht speciaal voor tv-opnamen door Omroep Gelderland. Het was de bedoeling om deze tv-opnamen te maken op onze geplande oogstmarkt maar die mocht niet doorgaan. Ook nu mocht er geen publiek aanwezig zijn maar wel  vrijwilligers in Romeinse en Bataafse kledij. Op maandagavond 2 november komt onze Romeinse tuin en het hele marktgebeuren mooi in beeld in de Tv-serie “Ridders van Gelre”. Als u deze uitzending hebt gemist dan kunt u die nog terug kijken via www.omroepgelderland.nl

Afgelast i.v.m. Covid-19

Door de aanhoudende Corona-crisis en de strengere overheidsmaatregelen zijn wij genoodzaakt onze resterende activiteiten van 2020 allemaal af te gelasten. Heel erg jammer. Voor 2021 hebben we een nieuw programma opgesteld met alle activiteiten die u van ons gewend bent. Hopelijk mogen die wel doorgaan.

  • BTV Park-werkdag zaterdag 7 november, afgelast.
  • Kerstmarkt de Steenen Camer zaterdag 12 december, afgelast.
  • Kerstbingo zaterdag 19 december, afgelast.

Vacature Bloesemfietstocht!

In april 2021, als Corona geschiedenis is, willen we weer een leuke bloesemfietstocht voor u organiseren.

De BTV is nog wel op zoek naar iemand die graag fietst, goed bekend is in de Betuwe en het leuk vindt om verrassende fietsroutes samen te stellen. Handigheid met de computer en enige kennis van de verkeersregels is een pre. Bent u die vrijwilliger. Wacht dan niet tot volgend jaar, maar meld u zich nu alvast aan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Romeinse activiteiten

Door de Covid-19 was zondag 11 oktober de Dag van de Arnhemse Geschiedenis ook al afgelast. In plaats hiervan hebben we samen met andere Arnhemse historische verenigingen een speciale DAG-krant gemaakt, deze is op 4 oktober huis aan huis verspreid als bijlage bij de Arnhemse Koerier. Heeft u deze bijlage niet ontvangen en wilt u deze alsnog hebben dan kunt u deze bij ons op een zaterdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen.

Herfst in park de Steenen Camer

Gewoon lekker wandelend genieten van de herfst in ons park is nog wel toegestaan. Wel met maximaal 4 personen per groep en houd rekening met elkaar, houd dus 1,5 meter afstand. Hierbij nog wel opgemerkt dat u alleen mag kijken naar al het moois in het volkstuinpark, de boomgaard en de Romeinse tuin maar u mag nergens zelf oogsten.

Naar boven
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.