Voor het nieuwe jaar zijn er bij de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld nog moestuintjes te huur. Er zijn tuinen beschikbaar vanaf 50 m2 tot maximaal 200 m2. Op tuinen van 100m2 of groter is, na goedkeuring van een bouwplan, het bouwen van een broeikasje toegestaan.

We zijn een biologische tuinvereniging, dat betekent dat het gebruik van kunstmest en gifstoffen niet is toegestaan.

De huurprijs van de tuin is inclusief een bijdrage aan algemeen onderhoud 30ct per m2 per jaar. Bij acceptatie van een tuin betaalt u eenmalig een borgbedrag, afhankelijk van de grootte van de tuin. Deze borg krijgt u terug als u in de toekomst stopt met tuinieren en de tuin weer schoon oplevert. Verder betaalt u voor uw lidmaatschap van de vereniging.

Heeft u interesse, dan kunt u zich inschrijven voor een moestuin. Het Inschrijfformulier kunt u van onze website downloaden en dit na invulling via de e-mail sturen naar Hans Knelissen (e-mail: ledenadministratie@btv-elderveld.nl).