bfte2011 1300

Dit voorjaar kan de jaarlijkse BTV Bloesemfietstocht helaas weer niet doorgaan. Evenals vorig jaar zijn we nog steeds gebonden aan de door de overheid opgelegde Coronamaatregelen. Er wordt geen vergunning afgegeven voor georganiseerde fietstochten.
We hopen dat de Corona beperkingen in het najaar grotendeels zijn opgeheven. Indien het dan mogelijk is en er vergunning wordt afgegeven willen we in september een “Herfst-fietstocht” organiseren. Zo snel dit mogelijk is zullen we dit bekend maken.

Om u toch de mogelijkheid te bieden om een fietstocht te maken, heeft onze route-rijder de fietstocht van 2015 aangepast aan de huidige situatie. U kunt de routebeschrijving van onze site downloaden. Het vertrek is zoals vanouds vanuit de boerderij “De Steenen Camer”

Let op:
U rijdt de route geheel op eigen verantwoordelijkheid. Er is geen vaste startdatum. Er zijn geen verkeersregelaars en er zijn geen richtingpijlen. Ga Niet in groepsverband rijden! Het spreekt vanzelf dat u de Coronaregels in acht moet nemen.

De Biologische Tuinbouwvereniging erkend geen enkele aansprakelijkheid als u besluit deze route te rijden. Ook eventuele fouten of veranderingen in de afgedrukte route, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de Biologische Tuinbouw vereniging Elderveld.

Alvast een fijne fietstocht toegewenst en wellicht tot het najaar.
BTV-Evenementencommissie