Dik Jansen
29 juni 1942 – 15 mei 2020
Erelid BTV-Elderveld

Vrijdag ochtend 15 mei bereikte ons het trieste bericht dat Dik Jansen is overleden.

Dik was al geruime tijd ziek. Elk leven is eindig, maar het overlijden van Dik kwam eerder dan verwacht.

Dik was sinds 1 januari 1999 officieel lid van de BTV en sinds 29 november 2018 was hij erelid vanwege zijn staat van verdienste. In de afgelopen 21 jaar heeft hij diverse (bestuurs-)functies binnen de vereniging uitgeoefend. De laatste jaren was hij beheerder van onze Schuur, was hij verantwoordelijk voor de inkoop voor de DOC, verzorgde hij de zaalhuur, was hij lid van de schoonmaakploeg op maandagochtend en verleende hij vele hand- en spandiensten.

Naast dat Dik vrijwilliger was voor de BTV, was hij ook vrijwilliger bij diverse sportclubs. In zijn werkzame leven was Dik installatiemonteur. Vanuit dit vakmanschap heeft hij een substantiële bijdrage geleverd aan de BTV. Zo zijn de huidige CV (en vele voorgangers), de WC’s, de barinstallatie en overige zaken door Dik geïnstalleerd en onderhouden.

Qua persoon was Dik een markant figuur. Dik had zijn hart op zijn tong en de één kon daar beter mee omgaan dan de ander. Maar hij had altijd de beste bedoelingen voor de vereniging. Dik was onze brombeer, een ruwe bolster met blanke pit.

We zullen hem heel erg missen en wensen zijn vrouw Joke en familie alle sterkte toe.

In de Schuur staat een foto van Dik met een brandende kaars. Daarnaast ligt een aantal condoleancekaarten, waarop je een berichtje aan Dik of zijn familie kunt schrijven.

Namens bestuur en leden, Fred van der Stap, voorzitter BTV-Elderveld 

 

 

Naar boven
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.