Deze week in de winkel

Openingstijd: Zaterdag 10.00 tot 12.00 uur. 

I.v.m. de COVID-19 maatregelen is de plantjesverkoop buiten, overige artikelen zoals zaai-/potgrond en meststoffen dient u vooraf te bestellen en kunt u zaterdagmorgen komen ophalen. 

Click en Collect: Vooraf bestellen en zaterdagmorgen ophalen

  • Download hier uw bestelformulier en vul het in met de hand of op uw computer.
  • Lever het uiterlijk vrijdag voor 18.00 uur in via de brievenbus, Hannesstraatje 2a  6843 NV Arnhem of via e-mail naar winkel@btv-elderveld.nl
  • U krijgt vooraf een bevestiging van het exacte ophaalmoment. Dan staat uw bestelling klaar.
  • Kom naar de afhaalbalie van de BTV-winkel, in je eentje, klachtenvrij, met mondkapje, op tijd en niet te vroeg of te laat. Betaal via PIN, liever niet contant. 

Start buitenverkoop groenteplantjes 6 maart, plantjes hoeven niet vooraf besteld te worden.

Vanaf zaterdag 6 maart 2021 doen we buiten, conform de bekende COVID-19 maatregelen, weer de verkoop van groenteplantjes met een buitenkassa, we hebben (zolang de voorraad strekt) 3 soorten sla, andijvie, bloemkool, spitskool, tuinbonen, peultjes, kapucijners en doperwten. Kom ook dan alleen, houd afstand, mondkapje verplicht, zoek snel uw plantjes bij elkaar met behulp van een kooplijstje en betaal liefst met de PIN.

.. en meer

Aardappelen

In 2021 plant u uw aardappels in VAK B van uw teeltplan

 

Bouwwerkenbeleid vanaf 2017

Het bouwwerkenbeleid van de BTV bepaalt wat u wanneer aan kasjes en dergelijke op uw tuin mag hebben staan.

Kom voordat u gaat bouwen of kopen altijd eerst langs voor advies, dit voorkomt teleurstellingen.

 

Gebruik mechanische pompen en andere machines: 

Leden van BTV-Elderveld mogen op de tuin een mechanische pomp (elektrisch/benzinemotor), aggregaat of freesmachine gebruiken op de volgende tijden:

  • ma t/m vr: van 09.00 tot 10.00 u.
  • ma t/m vr: van 18.00 tot 19.00 u.
  • zaterdag:   van 10.00 tot 11.00 u.
  • buiten deze tijden en op zaterdagmiddagzondag en feestdagen is het gebruik verboden

Dit om overlast voor buurtbewoners en mede-tuinleden te beperken.

Dik Jansen
29 juni 1942 – 15 mei 2020
Erelid BTV-Elderveld

Vrijdag ochtend 15 mei bereikte ons het trieste bericht dat Dik Jansen is overleden.

Dik was al geruime tijd ziek. Elk leven is eindig, maar het overlijden van Dik kwam eerder dan verwacht.

Dik was sinds 1 januari 1999 officieel lid van de BTV en sinds 29 november 2018 was hij erelid vanwege zijn staat van verdienste. In de afgelopen 21 jaar heeft hij diverse (bestuurs-)functies binnen de vereniging uitgeoefend. De laatste jaren was hij beheerder van onze Schuur, was hij verantwoordelijk voor de inkoop voor de DOC, verzorgde hij de zaalhuur, was hij lid van de schoonmaakploeg op maandagochtend en verleende hij vele hand- en spandiensten.

Naast dat Dik vrijwilliger was voor de BTV, was hij ook vrijwilliger bij diverse sportclubs. In zijn werkzame leven was Dik installatiemonteur. Vanuit dit vakmanschap heeft hij een substantiële bijdrage geleverd aan de BTV. Zo zijn de huidige CV (en vele voorgangers), de WC’s, de barinstallatie en overige zaken door Dik geïnstalleerd en onderhouden.

Qua persoon was Dik een markant figuur. Dik had zijn hart op zijn tong en de één kon daar beter mee omgaan dan de ander. Maar hij had altijd de beste bedoelingen voor de vereniging. Dik was onze brombeer, een ruwe bolster met blanke pit.

We zullen hem heel erg missen en wensen zijn vrouw Joke en familie alle sterkte toe.

In de Schuur staat een foto van Dik met een brandende kaars. Daarnaast ligt een aantal condoleancekaarten, waarop je een berichtje aan Dik of zijn familie kunt schrijven.

Namens bestuur en leden, Fred van der Stap, voorzitter BTV-Elderveld 

 

 

Naar boven
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.