Deze week in de winkel

Openingstijd: elke zaterdag 10.00 tot 12.00 uur. 

 

Plantjes voor de moestuin, verkoop buiten is gestopt.

  • Van november t/m februari is er geen plantjesverkoop
  • Naar wens kunnen we eventueel wel fruitstruikjes en
  • aardbeiplantjes leveren, alles biologisch.
  • Biologische zaden; groenten, kruiden, bloemen, bonen.
  • Potgrond, meststoffen en overige tuinbenodigdheden.

Bestellen Champost 2e levering (januari)

U kunt op zaterdagmorgen nog uw bestelling plaatsen voor Champost. Pas als er voldoende bestellingen zijn kunnen wij de bestelling bij onze leverancier plaatsen. Dus wacht niet te lang.

Uitverkoop Knoflook en winteruien.

Bestelde winteruien en knoflook kunt u op zaterdagmorgen ophalen. Heeft u niets besteld, we hebben ze ook in de vrije verkoop.

U kunt bij onze kassa met PIN betalen

.. en meer

Aardappelen

In 2021 plant u uw aardappels in VAK B van uw teeltplan 

Bouwwerkenbeleid.

Het bouwwerkenbeleid van de BTV bepaalt wat u wanneer aan kasjes en dergelijke op uw tuin mag hebben staan. Kom voordat u gaat bouwen of kopen altijd eerst langs voor advies, dit voorkomt teleurstellingen. 

Gebruik mechanische pompen en andere machines: 

Leden van BTV-Elderveld mogen op de tuin een mechanische pomp (elektrisch/benzinemotor), aggregaat of freesmachine gebruiken op de volgende tijden:

ma t/m vr: van 09.00 tot 10.00 u.

ma t/m vr: van 18.00 tot 19.00 u.

zaterdag:   van 10.00 tot 11.00 u.

Buiten deze tijden en op zaterdagmiddag, zondag en feestdagen is het gebruik verboden, dit om overlast voor buurtbewoners en mede-tuinleden te beperken.

Ieder lid van BTV Elderveld* verklaart zich met het aangaan van het lidmaatschap bereid om ten minstens één maal per jaar een dagdeel deel te nemen aan één van de vele verenigingsactiviteiten.

Ieder jaar december wordt er met de zadenbestelgidsen ook een vrijwilligersformulier rondgestuurd. Leden kunnen op dit formulier aangeven of ze al (vaste) vrijwilliger zijn bij de vereniging en, zo niet, aan welke activiteit ze willen meewerken. Dit vrijwilligersformulier moet uiterlijk januari bij het bestuur/in De Schuur ingeleverd worden.

De activiteiten waar aan meegewerkt kan worden zijn

  • één van de markten (opbouw, afbreken, bemensing kraam)
  • de bloesemfietstocht (organisatie, inschrijven, begeleiden, catering)
  • één van de werkdagen in het voor- en najaar (diverse klussen)
  • overige activiteiten

Daarnaast is de BTV altijd op zoek naar vaste vrijwilligers voor één van de vele commissies die het dagelijkse reilen, zeilen, het onderhoud van De Schuur en het complex, de catering bij activiteiten, de winkel, de tunnelkas en de organisatie van de activiteiten verzorgen.

* BTV leden ouder dan 70 jaar zijn vrijgesteld van vrijwillgerstaken.
Naar boven
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.