Deze week in de winkel

Openingstijd: elke zaterdag 10.00-12.00 uur. 

 U kunt verse paardenmest bestellen. Ook is er volop potgrond, zaaiaarde, tuincompost, boomschors, ophooggrond, tonkinstokken (150cm en 270cm) etc. op voorraad. We hebben een ruime keuze aan (biologische) Bolster-zaden. Nu ook DCM-kleigrondverbeteraar.

We hebben nog volop plantjes voor het nieuwe tuinseizoen.

Winterprei-, suikermais-, bietjes-, paksoy-, kool-, sla- en andijvieplantjes.

Snij-selderij, krulpeterselie, tijm, salie, bieslook en diverse andere kruidenplantjes.

De laatste: bonenplantjes, Tomaten-, paprika- en courgetteplanten.

Fruitstruikjes; rode, gele en zwarte bessen, frambozen.

.. en meer

Aardappelen

In 2022 plant u uw aardappels in VAK C van uw teeltplan 

Bouwwerkenbeleid.

Het bouwwerkenbeleid van de BTV bepaalt wat u wanneer aan kasjes en dergelijke op uw tuin mag hebben staan. Kom voordat u gaat bouwen of kopen altijd eerst langs voor advies, dit voorkomt teleurstellingen. 

Gebruik mechanische pompen en andere machines: 

Leden van BTV-Elderveld mogen op de tuin een mechanische pomp (elektrisch/benzinemotor), aggregaat of freesmachine gebruiken op de volgende tijden:

ma t/m vr: van 09.00 tot 10.00 u.

ma t/m vr: van 18.00 tot 19.00 u.

zaterdag:   van 10.00 tot 11.00 u.

Buiten deze tijden en op zaterdagmiddag, zondag en feestdagen is het gebruik verboden, dit om overlast voor buurtbewoners en mede-tuinleden te beperken.

Van de voorzitter

Zondag 25 oktober 2015 is onze tuinvriend en oud -voorzitter Ed van Dam (67) geheel onverwachts aan een hartstilstand overleden.

ed van dam 2015Ed heeft zich jarenlang voor onze vereniging ingezet als vrijwilliger en coördinator voor de BTV-winkel, in vele commissies en in de meest uiteenlopende taken en functies. Bovenal herinneren wij Ed als de voorzitter die tussen 2005 en 2014 onze vereniging heeft doorontwikkeld tot een zeer bloeiende biologische volkstuinvereniging.

Het afgelopen jaar heeft Ed nog, als voorzitter van de jubileum-commissie, de organisatie van ons 40-jarig jubileumfeest op zich genomen.

We zullen hem heel erg missen en wensen Louise en familie heel veel sterkte met dit verlies.

Ed, rust in vrede!


Namens bestuur en leden, Fred van der Stap, voorzitter BTV-Elderveld

Naar boven
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.