Deze week in de winkel

Openingstijd: elke zaterdag 10.00-12.00 uur.

 U kunt verse paardenmest bestellen. Ook is er nog potgrond, zaaiaarde, tuincompost, boomschors, ophooggrond, tonkinstokken (150 180 of 270 cm) etc. op voorraad. Nu ook DCM-kleigrondverbeteraar.

De 2e levering Champost gaat niet door, de eerstvolgende levering wordt eind oktober 2023. 

 

Aanmelden tuinfrezen 2023.

U kunt nu in de winkel een opdrachtformulier invullen voor tuinfrezen, planning frezen: week 12 = 21 t/m 24 maart 2023

 

Plantjesverkoop

Zaterdag 4 maart starten we weer met de plantjesverkoop.

.. en meer

Aardappelen

In 2022 plant u uw aardappels in VAK C van uw teeltplan 

Bouwwerkenbeleid.

Het bouwwerkenbeleid van de BTV bepaalt wat u wanneer aan kasjes en dergelijke op uw tuin mag hebben staan. Kom voordat u gaat bouwen of kopen altijd eerst langs voor advies, dit voorkomt teleurstellingen. 

Gebruik mechanische pompen en andere machines: 

Leden van BTV-Elderveld mogen op de tuin een mechanische pomp (elektrisch/benzinemotor), aggregaat of freesmachine gebruiken op de volgende tijden:

ma t/m vr: van 09.00 tot 10.00 u.

ma t/m vr: van 18.00 tot 19.00 u.

zaterdag:   van 10.00 tot 11.00 u.

Buiten deze tijden en op zaterdagmiddag, zondag en feestdagen is het gebruik verboden, dit om overlast voor buurtbewoners en mede-tuinleden te beperken.

Een evenement voor het hele gezin!

Wanneer: Zondag 28 augustus 2022 van 12:00 – 17:00 uur

Waar: Steenen Camer, Hannesstraatje 2a Arnhem

Wat: Grootse activiteiten met ruim 40 kramen waarbij biologisch, natuur, cultuur en milieu extra aandacht krijgen.

Open Podium met uiteraard live muziek. Heerlijke hapjes en soep van onze oogst. Open (Romeinse) tuinen. Voor kinderen zijn er tal van activiteiten.                          

Een kraam van 3 meter met luifel huren kost voor leden BTV 22.50 euro-, voor niet leden 25 euro. Interesse, vul dan het aanmeldingsformulier http://www.btv-elderveld.nl/formulier-kraamhouders in. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Ben je muzikaal, zing je in een koor of speel je in een muziekband en wil je deelnemen aan het Open Podium (voor alle leeftijden) stuur een bericht naar 06-54715126 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb je vragen stuur dan een emailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naar boven
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.