In- verkoopteam ("de Winkel")

De winkel is open elke zaterdagmorgen, van 10.00-12.00 uur.

U kunt bij ons terecht voor moestuinadvies en natuurlijk ook voor biologisch geteeld pootgoed, zaden, bemestingsartikelen, potgrond, anti-worteldoek, doorzichtige folie voor tunnels en tonkinstokken. Ook verse (paarden)mest en, in het najaar, champost kunnen hier besteld worden.

Het winkelteam bestaat uit: Anton Rutten, Ben Reuvers, Bert van Zeist, Ria Klein Haneveld, Annelies Sanders, Manuela Smith, Jolanda Klijn, Marjo Krijnen, Tymon Kater, Korrie Hoekstra, Ben Driesse, Charlotte Bakker en Kyrr Vliegen.

Frezen

In het voorjaar en zomer kunt u uw tuin laten frezen. Voor nadere informatie kunt u terecht in de winkel.

Tuin Advies Commissie (TAC)

Geeft tuinadvies, regelt de uitgifte van vrije tuinen, draagt zorg voor vrije tuinen en voert tuincontroles uit.

Elke zaterdagochtend zijn er één of meerdere leden van de TAC aanwezig in De Schuur voor advies en vragen.

De TAC bestaat uit: Ferdi Betz, Ton Thijssen, Niek van der Veen en Hans Knelissen

Tunnelkas

Het tunnelkasteam verzorgt bijna jaar rond de opkweek van eigen biologisch pootgoed en is iedere zaterdag druk met zaaien, stekken en verspenen in de twee tunnelkassen die de BTV rijk is.

Het team bestaat uit: Fred van der Stap, Willem Schimmel, Leo van Mierlo, Tanza Berghuis, Ingrid Vos, Ditte Hendriks, Erick Dirven, Yvonne Scholten, Rob Smeenge, Marike Verhage, Gerrit Slotegraaf, Dana Möschter, Erno Oostrik en Femke Sietzema.

Pompen

Verspreid over het tuincomplex hangen er 40 waterpompen voor gemeenschappelijk gebruik door de tuinders. Deze pompen worden onderhouden, geplaatst en 's winters verwijderd door het pompenteam.

Pompen team: Fred Paulus, Peter Scharrenberg, Hans Krudde en Bert Jansen

Aanhangwagen

BTV leden kunnen de aanhangwagen van de vereniging huren voor € 7,00 per halve dag.

Hiervoor moet u de aanhangwagen reserveren in de winkel of bij Anton Rutten (026-3812092) of Ton Thijssen (026-3812812).