De Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld organiseert zondag 11 december samen met Scouting Schutgraaf en Wijkplatform Elderveld in en rond de Schuren van park de Steenen Camer een gezellige Kerst-Inn en Kerstmarkt geheel in de stijl van Charles Dickens (1850).

De drie boerderijschuren worden prachtig verlicht en een lint met lichtjes voert u langs vele opgetuigde kramen met kerst- en winterspullen en (warme) lekkernijen zoals glühwein, oliebollen, broodjes worst met zuurkool en erwtensoep.
Vele prachtige decor-hoekjes waarin u 165 jaar terug gaat in de tijd. Onze vrijwilligers figureren in prachtige kledij en u mag uiteraard zelf ook in eigen “Charles Dickens” kleding komen flaneren.
Hoogtepunt is een levende kerststal en zijn er optredens van een Charles Dickens kerstkoor waarbij u zo heerlijk warm mee kunt zingen met mooie kerstliederen.
Er is ook een kerstbomenmarkt waar de wijkbewoners dichtbij huis een goede kerstboom kan kopen -met of zonder kluit- die door de Scouting binnen Elderveld thuis bezorgd kan worden.
Voor de kinderen; een spellenkaart, broodjes bakken en een puzzeltocht over de kerstmarkt, schminken (als kruimeltje of boefje) en natuurlijk is de Kerstman aanwezig.
Kortom, een geweldig Kerstevenement voor het hele gezin waarbij u lekker dicht bij huis kunt genieten van die zo geromantiseerde Charles Dickens tijd (opm. er was juist heel veel armoede).

Zondag 11 december van 12:00 tot 17:00 uur
Hannesstraatje, afslag Drielsedijk in Elderveld.
De toegang is gratis.