logo btv 50x50De Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld (BTV Elderveld) is opgericht op 13 juni 1975 en bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar!

Het tuincomplex is gelegen in het stadsdeel Arnhem-Zuid tussen het uiterwaardenpark "Meinerswijk" en de wijk Elderveld aan het historische Hannesstraatje. De tuinen zijn onderdeel van park "De Steenen Camer" en met heggen gescheiden van de openbaar toegankelijke wandelpaden.

De vereniging beschikt over een eigen onderkomen genaamd "De Schuur" waar regelmatig activiteiten in verenigingsverband ontplooid worden.

Het tuincomplex is te bereiken via de Drielse Dijk, afslag Hannesstraatje, of met het OV, buslijnen 5 en 6, via de halte Elderveld/Hagemanswei aan de Hollandweg (plus 5 minuten lopen).

De Schuur is elke zaterdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur voor tuinders en geïnteresseerden. Hier kunt u bijpraten, een kop koffie drinken en bijna heel het jaar plantgoed en teeltbenodigdheden aanschaffen voor de moestuin.

Nieuwe leden kunnen zich hier ter plekke laten inschrijven als lid van BTV Elderveld.

btv header new